Zaključali vrata i napravili ‘koronaparty’ u kafiću

Prema najnovijim podacima danas u Karlovačkoj županiji broj pozitivnih na koronavirus je 22, a jedna je osoba preminula. Prema najnovijim podacima danas nema novooboljelih, ali ima onih koji krše mjere samoizolacije.

Tako je načelnik PU karlovačke Darko Bratić kazao kako je u županiji zatečeno 60 osoba koje su zatečene u kršenju mjera samoizolacije. Svi su uglavnom otprije poznati policiji. U jednom su ugostiteljskom objektu zatekli vlasnika i dva gosta te je objekt bio u funkciji.

– Osim što krše mjeru samoizolacije, zatečeni su i u prekršajima koji se odnose na sigurnost prometa na cestama i drugim prekršajima. Mogu reći i da smo zatekli u radu jedan ugostiteljski objekt. Iako su ulazna vrata bila zatvorena, unutra smo zatekli vlasnika i dva gosta, a i svi aparati nužni za rad ugostiteljskog objekta bili su u funkciji.

Podnijeli smo prijavu državnom inspektoratu, a sudeći po dosadašnjem iskustvu, vlasnik objekta bit će sankcioniran, a ne gosti – kazao je načelnik Bratić za Večernji list.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *