APEL SVIM HUMANIM LJUDIMA: POMOZIMO MALENOM ARSLANU

U nastojanju da pomognemo samohranoj majci Selvedini Dervić, koja se bori za život svog sedamnaestomjesečnog sina Arslana, oboljelog od SISTEMSKI JUVENILNI IDIOPATSKI ARTRITIS, Sindrom aktivacije makrofaga, Gastroenterocolitis acuta (rota virus) objavljujemo apel za pomoć.

Mali Arslan Dervić iz Bužima prvo se je liječio u KB Irfan Ljubijankič a zatim je prebačen u Klinički centar u Sarajevu gdje je proveo dva mjeseca.

Selvedina Dervić je samohrana majka i nije u mogućnosti da osigura neophodan novac za liječenje svog djeteta, ali ne odustaje u svojoj borbi.

Do sada je, uz pomoć dobrih ljudi, uspijevala da sakupi novac za pojedinačne terapije, no to nije dovoljno kako bi se obezbijedile potrebne terapije bez kojih beba ne može i troškovi liječenja na Kliničkom centru u Sarajevu gdje beba mora da ide u narednim danima a nakon Sarajeva mora na operaciju u Rim.

Ono sto je trenutno najpotrebnije su terapije bez kojih beba ne može da funkcioniše a koje su jako skupe. Terapije koje su neophodne su PREDNIZON SUSP I CICLOSPORIN, svaka ova terapija košta preko 300 KM a majka nije u mogućnosti da ih obezbijedi.

Da bi ova samohrana majka uspjela odvesti svoje dijete na liječenje prvo u Sarajevo, a kasnije i u Rim potrebna joj je pomoć dobrih i humanih ljudi, kako bi ovaj dječak uz Allahovu pomoć ozdravio i imao normalno djetinstvo.

Ovom prilikom upućujemo molbu za sve dobre i humane ljude, privredne subjekte i javne ustanove u koliko su u mogućnosti na bilo koji način da zajedno pomognemo ovoj majci u borbi za život njenog djeteta.

Svoje donacije možete uplatiti na broj žiroračuna na ime Selvedine Dervić, majke ove bebe ili joj se možete javiti na broj telefona:062/139-345

IME I PREZIME: SELVEDINA DERVIĆ
TRANSAKCIJSKI RAČUN:1613000094688157

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *