Pere Eranović: ‘Klošari, zbog vas moja mama već tri tjedna nije vidjela svoga unuka’

Pere Eranović, glumac splitskog HNK-a, obratio se svim sugrađanima koji se ne pridržavaju izrečenih mjera i okupljaju u kafićima.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Obraćanje klošarima!

Klošari, što se okupljate po kafićima u gluva i negluva doba, zbog vašeg će klošarluka ova agonija potrajat još duže. I uopće me ne zanima je li sve ovo teorija zavjere i želi li tajna globalna agenda uništiti makroekonomije i omogućiti opću glad pa nas lažnim vijestima u kućama drže. Time se, klošari, možemo baviti kada sve prođe jer teoretiziranja i jesu rezervirana za mirnodopska razdoblja.

Klošari, vi vani možete izlaziti i izlazite zahvaljujući nama koji stojimo doma jer smo vam omogućili prohodnije ulice i mogućnost da zaključite: “Ajde, ionako vani nema nikoga pa idem biti klošar.” Sada mi je jasno za koga su one klošarke na crno željele raditi umjetne nokte. Naravno, za klošare s kojima su se počele dopisivati netom prije ovih mjera pa sada se treba i uživo do kraja skuvat.

Klošari, zbog vas moja mama već tri tjedna nije vidjela svoga unuka. Zbog vašeg klošarluka ne znam kada ću ni kako krstiti to svoje dijete. Zbog vas klošari medicinska osoblja strepe.

Vi ste ona vrsta koja je trpala po deset paketa tariguza u kolica, vi ste ona vrsta koja je pokupovala sve maske, vi ste ona vrsta zbog kojih rodilje na porode idu bez svojih muževa, vi ste ona vrsta zbog koje bi ova ekonomija propala i bez Corone. A zašto?
Jer ste bezobrazna, sebična i nedisciplinirana stoka!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *