Haris Ovčina: Nadam se da će se prvenstvo nastaviti što prije

Pandemija koronavirusa uspavala je svijet sporta kako skoro u cijelom svijetu, tako i u Bosni i Hercegovini.

Mreže miruju, stadioni su prazni, a igrači nogometnih klubova u našoj zemlji treninge obavljaju uglavnom svojim kućama, te osluškuju vijesti kad će i hoće li se uopće nastaviti BH Telecom Premijer Liga.

I nogometaši Veleža kao i svi drugi obavljaju obveze date od strane kluba u svojim domovima a prvotimca Rođenih Harisa Ovčinu pitali smo kako on provodi ove dane kad se nogometu i sportu općenito još ne vidi nastavak.

“Sigurno je danas je ovo stanje s pandemijom koronavirusa itekako poremetilo” – govori Ovčina i dodaje:

“Mi smo taman uzeli jedan dobar zamah, uhvatili formu i siguran sam da bi iz utakmice u utakmicu popravljali greške iz ovih prethodnih susreta, da bi bivali sve bolji i bolji, ali što je tu je. Sada je izvanredna situacija, trebamo prvenstveno misliti na svoje zdravlje i zdravlje sviju oko nas te ne zanemarivati savjete koje dobivamo od medicinskog osoblja. Mi treniramo, treninge odrađujemo kućama, stručni štab nam šalje stvari koje treba da odrađujemo i toga se striktno pridržavamo. Nadam se da će se prvenstvo nastaviti što prije i da ćemo mi što spremniji dočekati taj trenutak”.

Haris, dok se iščekuje nastavak prvenstva, Red Army jučer je proslavio 39-ti rođendan?

“Da, ovu priliku koristim da im čestitam punih 39. godina i još jednom zahvalim za svu podršku koju dobivamo od njih iz utakmice u utakmicu. Nadam se i ne sumnjam da će tako nastaviti i u budućnosti” – kazao je Ovčina za SportSport.ba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *