Obitelji Pavković je Stožeru CZ ŽZH dala na korištenje dvoranu

Odlukom Stožera Civilne zaštite županije Zapadnohercegovačke priprema se prostor na području Širokog Brijega za smještaj lakše oboljelih od korona virusa ako razvoj epidemiološke to bude zahtijevao.
Danas su dvoranu u Sportskom centru “Pavković” pripremali pripadnici PVP Široki Brijeg, DVD Mokro, kao i pripadnici službi zaštite i spašavanja – Služba Crvenog križa ŽZH, GSS Široki Brijeg, kao i volonteri Kluba navijača „Škripari“, postavljanjem 70 kreveta za lakše oboljele osobe te dezinfekcijom prostora. Pripreme su nadzirali članovi Županijskog stožera civilne zaštite i Gradskog stožera CZ Širokog Brijega.

Zahvaljujemo obitelji Pavković koja je Stožeru CZ ŽZH dala na korištenje dvoranu SPC Pavković a koju smo danas zajedničkim snagama svih raspoloživih službi pripremili prema zapovijedi Stožera, kazao je Josip Zelenika, tajnik Crvenog križa ŽZH i član Stožera CK ŽZH.

Trenutno se doprema oprema i za prostor na području Ljubuškog koji će se opremati ukoliko se popune kapaciteti u Širokog Brijegu, a određene su lokacije i na prostoru Posušja i Gruda, prenosi Jabuka.tv

Prostori za smještaj lakše oboljelih se pripremaju planiranom dinamikom. Zahvaljujem svima u ime Stožera koji su danas, i u proteklim danima pomogli da sve ide svojim tijekom, izjavio je Drago Martinović, načelnik Stožera CZ ŽZH.

Napominjemo još jednom, za sve informacije o broju zaraženih osoba s područja Županije Zapadnohercegovačke, kao i aktivnostima koje se provode s ciljem suzbijanja pandemije korona virusa nadležan je isključivo Stožer CZ ŽZH. Stožer će svakodnevno izvještavati javnost o svim aktivnostima koje provodi i aktualnoj epidemiološkoj situaciji na prostoru ŽZH, priopćeno je iz Stožera CZ ŽZH.

FOTO: Jabuka.tv

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *