Šeik Muhamed: Tako mi Boga, zaplakao sam kad sam čuo kako pjevate himnu Emirata!

Šeik Muhamed bin Zajed uputio je podršku svim rezidentima i posjetiocima prisutnim na teritoriji Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) koji su preko društvenih mreža izrazili svoju zahvalnost na njezi koju im pruža Vlada UAE tijekom epidemije korona virusa.

-Mnogi rezidenti su na društvenim mrežama pjevali himnu UAE, želio bih da priznam svim gledaocima, tako mi Boga, kada sam vas čuo, familijo moja kako pjevate himnu Emirata, suze su mi pošle na oči – poručio je Bin Zajed, princ i prestolonasljednik Emirata Abu Dabi i zamjenik glavnokomandujućeg Oružanih snaga UAE.

On je svim građanima i rezidentima UAE zahvalio na uloženom trudu tijekom borbe s pandemijom korona virusa.

-Neka bog čuva vas i čuva zemlju u kojoj ste vjerni kao i njeni stanovnici. Da bog da, da prođemo kroz ovaj period zajedno, zdravi nagrađeni i s vjerom u gospodara, ako bog da. Bog vas čuvao. Zahvaljujem vam, braćo moja, hvala vam za sav trud – poručio je šeik u video obraćanju.

UAE su zbog pandemije Covid-19 proglasili dvonedjeljnu zabranu kretanja u Dubaiju, a jedna od mera predviđa i opsežna testiranja u gušće naseljenim područjima.

Prema posljednjim podacima, u toj zemlji ima 2.179 potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom i 29 smrtnih slučajeva, prenosi Rojters.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *