(VIDEO) Petar Ćorluka: Mjere vlade loše, ne pojavljuju se Izetbegović i Čović

Petar Ćorluka: Mora se znati u BiH tko zapovijeda,hitno vertikalna organizacija! Mjere Vlade -loše! Ne pojavljuju se Izetbegović i Čović,imat ćemo vremena da vidimo koliko je tko doprinio u ovoj situaciji! Dodik stalno nekud šeta.

Novalić nema dobar tim ni potporu,ne snalazi se,treba mu više stručnjaka u timu! Tek će u devetom i desetom mjesecu nastupiti recesija,otpuštanje radnika! Naše banke su najprofitabilnija organizacija u državi! Mjere potpunog moratorija na kredite! ! Bolje da Vlada ne plaća doprinose,podijelit će svojima!

Nudili su nam iz Britanije veliku cijenu,rekao sam ne,nije sve u novcu! Nije sve na prodaju,obraz je vrjedniji od novca! Kupio sam za 400.000 maraka medicinsku opremu u Kini,sada mi traže 200.000 maraka da mi to prebace!

Podijelit ćemo to u 38 bolnica i domova zdravlja kojima je najpotrebnije. Mi,domaći proizvođači ostali smo sami na policama u tržnim centrima,stranci su se povukli sa svojim proizvodima u svoje države! Budimo solidarni,nema nacije,vjere,entiteta,zavičaja u ovoj situaciji, prenosi Face.ba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *