Preminuo dugogodišnji član UO Zvijezda 09

Naime, Zvijezda 09 se na zvaničnom FB profilu oprostila od Petra Trifkovića – prijatelja, navijača i dugogodišnjeg člana UO kluba.

“Danas nas je napustio iskreni prijatelj, navijač i dugogodišnji član Upravnog odbora fudbalskog kluba Zvijezda 09 Petar Trifković… Uprava kluba Zvijezda 09 mnogobrojnoj porodici i prijateljima izražava duboko saučešće”, stoji, između ostalog, u poruci Zvijezde 09, a kratko se oglasio i prvi čovjek kluba Boris Stanišić:

“Petar Trifković ne samo da je bio najvjerniji prijatelj i navijač našeg kluba, već je bio čovjek velikog srca, humanista, uvijek nasmijan i spreman da pomogne… Moje srce je ispunjeno tugom zbog odlaska mog najdražeg tasta i ja mu se beskrajno zahvaljujem za sve ono što je za naš klub učinio do sada i naravno za našu porodicu”.

Informaciju o novom smrtnom slučaju osobe pozitivne na novi koronavirus danas je potvrdila Milica Lovrić, direktor bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini.

BN televizija je nezvanično saznala da je riječ o Trifkoviću, koji je bio i poznati bijeljinski privrednik.

Trifković je i ranije imao ozbiljnih zdravstvenih problema, nedavno operiran u Centru za srce u Tuzli, da bi kasnije bio dovezen u bolnicu u Bijeljini sa simptomima novog koronavirusa. On je proteklih nekoliko dana bio na respiratoru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *