Andrej Kramarić: Gotovo je sigurno da će se igrati početkom svibnja

Kako kaže Krama, Njemačka se jako dobro nosi s pandemijom koronavirusa i upravo se zato razmišlja o skorom nastavku nogometne sezone
Dok se čeka nastavak nogometne sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, Nijemci polako uvode treninge u malim skupinama.

No, nažalost, treninzima svog Hoffenheima neće moći prisustvovati hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji muku muči s ozljedama.

“Gležanj me boli, i to je novo, ali koljeno me boli duže, već četiri tjedna ne mogu ništa”, rekao je Kramariću razgovoru za Sportske novosti.

“Ovaj tjedan mi je dosta bitan jer imam neke preglede kod doktora. Možda ću znati malo više. Ali eto, četiri tjedna sam već, mogu reći – nikako. To nije isto koljeno, sad je lijevo, druga je stvar u pitanju, međutim nitko ne zna što je točno. Magnetska rezonanca nije pokazala ništa.”

Kako kaže Krama, Njemačka se jako dobro nosi s pandemijom koronavirusa i upravo se zato razmišlja o skorom nastavku nogometne sezone.

“Nema bojazni, nitko u klubu ne strahuje. Gotovo je sigurno da će se igrati početkom svibnja kako bi se završila sezona. Jasno, bez gledatelja. Mislim da će njemačka liga biti prva koja će krenuti s utakmicama, pa će možda tjedan-dva kasnije jednako napraviti i drugi. U Njemačkoj nije tako kritična situacija s obzirom na to da imamo puno bolničkih ležajeva na intenzivnoj njezi, nismo došli u poziciju kao Italija, Španjolska ili Francuska. Za Nijemce je više-manje sve OK. Puno je zaraženih, ali nije mnogo umrlih pa iz tog razloga puštaju da se ponešto slobodnije živi. Nogometaši su spremni igrati”, zaključio je Kramarić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *