Branimir Cipetić: Malo je reći da volim Široki Brijeg…

Nitko kao Branimir Cipetić nije oduševio navijače u prvom djelu sezone i predstavio se kao veliko pojačanje.
Najbolji asistent i igrač u momčadi NK Široki Brijeg, kao i veliki borac od prve do posljednje minute.
Osim na terenu i van terena momak s velikim karakterom kojeg navijači posebno cijene.
U najboljoj je momčadi lige, a dobio je poziv i u reprezentaciju BiH.

“Prvo hvala na svemu, sve nas je malo poremetilo ovakvo stanje, to nitko nije očekivao, ali dobro je snalazim se treniram koliko je moguće, tako da mislim da nema nikakvih problema što se treniranja tiče, kazao je za portal Borak.info Branimir Cipetić.

Nakon pauze hoćeš se moći vratiti u formu?

“Siguran sam da hoću, tko želi uvijek pronađe način za rad”.

Reprezentacija BiH je za tebe veliki izazov, ali i nagrada za dobre igre.Vjeruješ li da ćeš se moći nametnuti izborniku Dušku Bajeviću?

“Slažem se neće biti lako, velika je tu konkurencija, a ja ću dati od sebe koliko mogu da opravdam poziv izbornika i probati se nametnuti, a na izborniku je hoće li mi dati priliku ili ne”.

Nakon reprezentativnog ciklusa i nadam se završenog prvenstva postojat će opcije i za tvoj odlazak u inozemstvo?

“Trenutno sam u Širokom i ovdje sam jako sretan, ima nekih povezivanja, ali ne mislim trenutno na ništa, osim da probamo osvojiti Kup i izboriti Europu”.

Od kada si došao u NK Široki Brijeg trenirao si s tri trenera, imali neke razlike u vođenju momčadi?

“Svaki trener ima svoj način vođenja i svoju taktiku, tako da se mi moramo priviknuti na sve, kako oni zamisle, na nama je da radimo i probamo izvesti to najbolje”.

Veliki broj navijača u Širokom Brijegu nosi tvoj dres, a svakim danom se javljaju novi, popularnost te košta i financijski, kako izlaziš na kraj?

“Drago mi je da je tako, skoro iza svake utakmice poklonim svoj dres, nije radi toga da budem popularan ili ne znam što, nego radi toga, jer znam koliko je mene to veselilo i značilo mi, pa mi je drago čim vidim nekoga sretnog, odmah se sjetim sebe u mlađim danima”.

Poznato je da voliš Široki Brijeg, ali i cijelu Hercegovinu, što te toliko ispunjava?

“Malo je reći da volim, niti jedan me grad nije privukao kao Široki Brijeg, jednostavno osjećam se ovdje kao kod kuće. Ljudi su me stvarno dobro prihvatili i hvala im na svemu”.

Navijači vas prate na društvenim mrežama, a na veliko se priča da bi mogao postati i hercegovački zet, koliko tu ima istine?

“Haha… moram priznat da ima puno istine u tome, sretan sam trenutno i sve je se poklopilo kako treba, nadam se da će tako ostati i do kraja”.

Nešto za kraj što vas nismo pitali?

“Hvala još jednom na svemu i punu sreće vašem portalu u daljnjem radu i nadam se da će ovo što prije završiti na radost svih nas, kazao je za portal Borak.info ljubimac navijača Branimir Cipetić.

FOTO: Sportsport.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *