Četiri mlađe osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Livnu

Kasno sinoć u selu Čelebić pored Livna dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su život izgubile četiri mlađe osobe.

Kako doznaje portal Grude Online u nesreći su sudjelovala dva osobna automobila marke Land Rover i Golf 2.

Više informacija o okolnostima ove stravične nesreće bit će poznato tijekom dana.

Dana, 09.04.2020 godine u 23,15 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M.6.1 Livno – B. Grahovo, u mjestu Kovačić, Livno, kojoj su sudjelovali: J.M. rođen 1999.godine u Livnu, upravljajući m/v marke “Golf” reg. oznaka J87 E 497, isti je smrtno stradao na mjestu prometne nezgode, kao i suvozačica S.V. rođena 2000.godine.

Putnici u motornom vozilu marke Golf V.V. rođen 2000.godine u Livnu i I.R. rođena 2001.godine u livnu, prevezeni su u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih ozljeda preminuli.

Drugi sudionik prometne nezgode je T.P. rođen 1974.godine u Livnu koji je upravljao m/v marke “Land Rover”reg. oznaka O23 J 244, isti je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Kao suvozač u m/v marke “Land Rover” nalazio se I.Š. rođen 1982.godine u Livnu koji je zadobio teže tjelesne ozljede, koje su mu konstatirane i sanirane u Županijskoj bolnici u Livnu.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a K 10 i dežurni Kantonalni tužitelj K 10 .

Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Daljnji operativni rad je u tijeku.

Priopćeno je iz MUP-a K10.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *