(VIDEO) Odlična sezona bivšeg igrača Širokog Brijega

Predviđala mu se velika karijera, čak da bi mogao debelo nadmašiti oca Nikolu (Uspješno nastupao za Široki Brijeg i Brotnjo), ipak, brojne ozljede su poremetile njegov razvoj pa nije imao pravu priliku pokazati svoj potencijal.
Luka Juričić nogomet je počeo trenirati sa 7.god u rodnom Čitluku za HNK Brotnjo. Zatim je otišao u kadete HŠK Zrinjski, ali samo godinu dana kasnije na inzistiranje Tonia Karačića prešao je u juniore NK Široki Brijega.

Reklo bi se došao gdje mu je i mjesto, jer navijači Širokog Brijega još i danas se sjećaju sjajnih nastupa njegovog oca Nikole Juričića za NK Široki Brijeg.
Za juniore u sjajnoj generaciji igrajući s Lončarom, Menalom, Šaravanjom, Čolakom, Zovkom itd, bio je najbolji strijelac ekipe.
Nakon potpisa profesionalnog ugovora s NK Široki Brijeg i posudba, slijedio je peh s ozljedama u više navrata i nije mogao pokazati sav svoj talenat koji posjeduje.
Nakon oporavka od ozljeda krenuo je iz početaka, otišao u NK Neretva Metković i odigrao sjajnu sezonu.
Sjajna sezona nije promakla drugoligašu HNK Šibeniku, da ga dovede u svoje redove.
Isplatilo se, odigrao je za HNK Šibenik najbolju sezonu u karijeri i postao najbolji strijelac vodeće momčadi druge hrvatske lige.
Mnogi menadžeri su podcrtavali njegovo ime u bilježnicama, ali je uslijedio prekid sezone zbog korona virusa.
Reklo bi se ponovno nije imao sreća, ali onaj tko zna može i hoće, njegov uspjeh je zagarantiran.
Luki Jurčiću želimo sve najbolje u nastavku natjecanja druge hrvatske lige i da napravi još veći iskorak u svojoj karijeri.
U nastavku pogledajte video i uvjerite se o kakvom se napadaču radi:

AUTOR: Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *