ĐOKOVIĆ DOBIVA SVOJE MJESTO U MUZEJU DRAŽENA PETROVIĆA ‘Čestitali smo Novaku na velikom uspjehu

Biserka Petrović otvorila je vrata svog muzeja za jednu medijsku kuću iz susjedstva, te im je predstavila čuveni muzej Dražena Petrovića, precizan vremeplov životnih rezultata neprežaljenog košarkaškog Mozzarta..

Majka bivšeg najboljeg europskog košarkaša dočekala je ekipu Telegrafa uz jednu posebnu anegdotu…

“Jednom su išli na pripreme, djevojke su ga tamo opsjedale, slale su mu stalno pisma, pa sam zamolila Vladu Divca: Sine, čuvaj mi Dražena tamo! On mi je samo odgovorio: Ali teta Biserka, kako ću ga ja čuvati kad sam ja mlađi od njega”, otkrila je.

Uz dresove svih košarkaških velikana, od Jordana pa sve do Dončića, uskoro bi se u muzeju trebao dogoditi i presedan. Kao obožavatelj Dražena Petrovića u muzeju bi se mogao naći uskoro i dres Novaka Đokovića ili nešto slično iz asortimana jednog od najvećih tenisača svih vremena, pišu Sportske Novosti.

“Ima želju odati mu počast na svoj način. Obećao je dolazak kad mu to obveze dozvole. Mi iz muzeja šaljemo čestitke, pa smo Novaku čestitali kad je osvojio Australian Open. To nije fraza, ali sport je jedna obitelj”, otkrila je Biserka.

Upoznala ih je s muzejom, te otkrila da slijede i brojne inovacije. Na kraju je otkrila da joj je cilj educirati preko Dražena nove generacije…

“Dražen je sedam sati trenirao košarku, ali školu nikad nije zapostavio. U dvije godine na Pravnom fakultetu sve je položio. I to je poruka za mlade, jer Dražen se spremao za život nakon košarke”, zaključila je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *