Igor Jovićević naslijedit će Nenada Bjelicu na klupi Dinama

Nenad Bjelica samo je formalno još uvijek trener Dinama, dok se ne raskine ugovor o čemu će se razgovarati tijekom tjedna. Bjelicu će na klupi zamijeniti Igor Jovićević.

Kako tvrde Sportske novostiNenad Bjelica je već prekrižen u Maksimiru i preostalo je još samo dogovoriti modalitet raskida, a njega će na klupi zamijeniti Igor Jovićević, aktualni trener B momčadi.

Bjelica je na izlaznim vratima još od onog trenutka kada je uprava Dinama otpustila njegov stručni stožer, već tada je bilo jasno kako je daljnja suradnja nemoguća.

I u tim trenucima iskočilo je ime Igora Jovićevića, bilo je jasno da će Dinamo ići na što jeftiniju varijantu u ovim teškim trenucima, a Jovićević dolazi iz klupskih redova te je osim toga i vrlo perspektivan trener koji je napravio velike stvari s Dinamovom mladom momčadi.

Kako saznajemo, glavni kandidat za njegovog zamjenika u B momčadi je Sergej Jakirović koji je donedavno vodio Goricu.

Sve će postati službeno tek nakon što Nenad Bjelica i Dinamo odrade svoj dio pregovora. Pregovori sigurno neće biti jednostavni, a Jovićević neće imati lagan posao.

Mladi stručnjak mora steći povjerenje svlačionice koja je čvrsto stajala uz Bjelicu te će biti jako teško uskočiti na njegovo mjesto

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *