Mario Pandža: Drago mi je što praktički svi klubovi imaju istu želju

Danas je održana video konferencija na kojoj su sudjelovali predstavnici NFSBiH i premijerligaških klubova.

Tema konferencije bili su eventualni datumi nastavka prvenstva, te različite opcije i scenariji za mogući nastavak sezone. Ispred HŠK Zrinjski u konferenciji je sudjelovao i glasnogovornik kluba Mario Pandža koji je za SportSport.ba kratko prokomentirao zaključke s konferencije.

“Važno je da je Savez nakon duljeg vremena okupio sve klubove kako bismo razgovarali o aktualnoj situaciji, kao i onome što nas čeka kada se za to steknu uvjeti” kazao je Pandža i dodao:

“Drago mi je što praktički svi klubovi imaju istu želju, a to je da se prvenstvo nastavi i završi. Naravno da smo razgovarali o datumima, ali neke konkretne zaključke jednostavno je preuranjeno donositi, jer danas nitko ne zna hoće li se uvjeti za nastavak natjecanja steći 17. svibnja, 24. ili još kasnije. Sigurno da će u narednom razdoblju biti još ovakvih i sličnih sastanaka, a vjerujemo da ćemo na svakom sljedećem imati više informacija i biti bliže odluci koju svi s nestrpljenjem iščekujemo” – kazao je glasnogovornik HŠK Zrinjski Mario Pandža za SportSport.ba.

FOTO: Sportsport.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *