Nakon Dalića i Rimca, bračni par Kovač donirao 20.000 eura bolnici u Livnu

U Županijsku bolnicu “Fra Mihovil Sučić” u Livnu u Bosni i Hercegovini, pomoć u borbi protiv korona virusa stiže iz svih krajeva svijeta gdje žive raseljeni Livnjaci.

U ožujku je petero mladih iz Livna i Bugojna pokrenulo  Facebook grupu koja je zaslužna za lavinu donacija koje su slijevale na račun za Županijsku bolnicu “Fra Mihovil Sučić” u Livnu. Ana Tokić, Antonio Džeko, Luka Novokmet, Mateo Dolić i Mario Šandrk svakodnevno u grupi “Pomoć bolnici Livno” objavljuju donacije i stanje na računu. U dogovoru s dvoje mladih liječnika iz bolnice Livno, naručena  je potrebna medicinska oprema koja je podijeljena u domove zdravlja diljem Herceg-bosanske županije.

Nakon donacije dvojice najpoznatijih Livnjaka,  Zlatka Dalića Mate Rimca,  donaciju u iznosu od 20.000 eura dao je i poznati par iz tog kraja Anica Robert Kovač, objavljuje administrator grupe uz lijepe riječi zahvale.

Budući da grupa uskoro prestaje s radom, nakon donacije bračnog para Kovač napisali su: “Hvala Vam, vi ste šlag na kraju naše zajedničke priče. Veselite se ljudi, ispisali smo skupa povijest Livna”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *