Djelatnici se emotivnom porukom oprostili od vlasnika tvrtke Vokel

U 60. godini života u SKB-u Mostar preminuo je Veljko Lončar, jedan od najuspješnijih bh. poduzetnika, vlasnik tvrtke Vokel. Lončar se posljednja dva mjeseca liječio u SKB-u Mostar nakon nesreće koja ga je zadesila u rodnom domu. Nažalost, izgubio je bitku za život.

Mnogi u Hercegovini danas se opraštaju od jednog od najuspješnijih poduzetnika, a posebno emotivno oprostili su se i djelatnici njegove tvrtke…

Dopustite nam da danas ne budemo profesionalni. Dopustite nam da danas ne budemo veseli. Dopustite nam da danas budemo tužni. Danas nas je napustio naš Veljko Lončar, osnivač i vlasnik firme Vokel.

Ne tako davno, cijelim Vokelom i svakom prostorijom u koju bi kročio, odjekivala je radost. Nema osobe koja se nije radovala kad bi naš “brajo” uputio osmijeh i pokoju šalu u svom, unikatnom stilu. Jutarnja kava, pokoji komentar na dan od prije, i dan je mogao početi.

Tko god ga je upoznao, nije mogao ostati ravnodušan, njegova energija ionako nije bila ovozemaljska. Uvijek tu za one koji su bili u potrebi, ostao je skroman, i kako bi mnogi znali reći – uvijek jedan od nas te je u svakom trenutku bio tu za svakog od nas.

Falit će nam jutarnja kava, tvoje doskočice i osmijeh ispod kojeg si krio milijun svojih briga. Ostaje motivacija za rad i život koju si nam ostavio, ostaju sjećanja koja nikad neće izblijedjeti, ostaje vjera u vječni život na koji si nas često podsjećao, kako riječima, tako i svojim djelima.

Dragi Veljko, dragi direktore, dragi „brajo,“ tvoja velika djela ostaju najveći i neizbrisiv spomenik tvome životu. Hvala ti što si bio veliki učitelj posla, učitelj prijateljstva, učitelj ljudskosti i nadasve – učitelj života. Čast nam je što smo imali priliku biti dio tvoga života. Čast nam je i što imamo priliku nastaviti raditi na svemu onome što si počeo, stvorio, volio i za što si živio.

Brajo, nećemo iznevjeriti tvoje povjerenje koje nas je uvijek hrabrilo i držalo zajedno! Volimo te!

Počivaj u miru Božjem!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *