Svih 20 klubova Serie A izjasnilo se za nastavak sezone

Predstavnici talijanskih klubova odradili su videokonferenciju tijekom koje su se jednoglasno izjasnili za nastavak sezone…

Bez obzira što je bilo najava kako bi moglo doći do odluke o prekidu sezone željom klubova, svih 20 klubova Serie A izjasnilo se za nastavak sezone. Bilo je govora kako bi Torino i Brescia prije svih mogli biti protiv nastavka sezone i upravo te najave stavljale su sumnju u nastavak jer talijanske vlasti traže jedinstven stav prije svoje odluke.

Ipak, Serie A je potvrdila nakon sastanka kako su baš svi klubovi željeli nastavak. Sastanak je prvenstveno održan kako bi se razgovaralo o TV pravima i potencijalnoj tužbi Serie A protiv onih koji su nositelji prava.

Sada je na potezu Talijanski nogometni savez koji mora osigurati protokol koji će zadovoljiti vlasti, a vezan je uz sigurnost igrača, trenera i svih prisutnih na stadionu u svrhu odigravanja utakmica. Prvi dokument nije bio zadovoljavajući.

Inače, s treninzima se trebalo krenuti 4. svibnja, ali taj rok je pomaknut izuzev za Bolognu, SPAL, Parmu i Sassuolo koji su dobili dozvolu vlasti Emilije Romagne za treninge od spomenutog datuma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *