(VIDEO) Šokantni intervju Zlatka Miletića: Respiratori su djelo organiziranog kriminala

Nisam…sjedio je na tim sastancima u Bošnjačkom institutu,znao je ali nije prijavio što rade,to je njegova greška,inače bih ga prijavio…u jednom danu su ,koordinirano,optužnica “Reket” i optužnica protiv Dodika s državnog suda spuštene na entitetski i kantonalni! Kako? Pa,bilo je tu zapošljavanja žena…Korona Zakon je usvojen tako što je jedan glas,jednog zastupnika iz ZDK brojan dva puta! Pare koje su kod Novalića nisu njegova babovina!

Tko god dođe na FACE,u ovu emisiju,bude stigmatiziran,dr.Tanovića su htjeli smijeniti odmah! Mesihović mi je prijatelj i drag ali se ne snalazi u ovoj situaciji,poštenije je da ode ako mu ne ide..Puno je afera,respiratori, Korona testovi…respiratori su djelo organiziranog kriminala,Tužilaštvo bi moglo odmah uhapsiti neke ljude! Saslušao bih Solakovića i Novalića,pa saslušavao sam premijere! Imamo Korona profitere!

Kako će podijeliti 5,5 milijardi? Tako što će pare iskoristiti za sebe,svoj sistem a ne za radnike! “Žurnal” je objavio film o Solaku,ja da sam Novalić,nakon 15 minuta filma suspendirao bih Solaka samo na osnovu filma! Najmanje je kriv Fikret,kriv je sistem. U ovoj državi funkcionale jedino klijentelizam i nepotizam! Nema opozicije! Uništavaju privredu! Tko god misli da je Korona Zakon dobar,dabogda stajao u redu i čekao tih 370 maraka sadake! Trebaju nam lideri,ljudi sa autoritetom,kojima ćemo vjerovati kada govore!

Ovo će trajati još dugo! 30.000 radnika u mljekarstvu ne zna kome da proda mlijeko,to je 7.000 firmi i farmi! Ostavkom sam htio skrenuti pažnju u kavom smo stanju! Komšić? Cijenim ga,poštujem ali…nisam bio za koaliciju SDA i SBB,Komšić previse vjeruje pogrešnim ljudima,od sedam potpredsjednika DF-a nitko nije bio u ratu! Imali smo “osigurač!,ja i Komšić da Izetbegović ne pregovara sam s Čovićem oko Izbornog zakona,ali…Ulaskom u koaliciju sa SDA i SBB razlikujemo ulazak u NATO!

Nije ni ona Fortina vlada bila dobra,ne može Konaković uzeti pare privatno i podijeliti 600.000 maraka! Slagali su za cijenu helikoptera,nije ni 20,ni 30,ni 40 milijuna već 9,7! Eno ga helikopter ,Long Ranger,vratio sam ga ,bio je ukraden,dobio sam ga maltene privatno,ima deset mjesta,velik je,treba 200.000 maraka da se servisira i nitko to ne radi! Imam problem s poltronima u DF-u koji se dodvoravaju Novaliću! Ne ostajem u DF-u,nezavisan sam,ostajem u Domu naroda…

IZVOR: Face.tv

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *