(VIDEO)Degirmendžić, novinarka koja je otkrila aferu “Respirator”: Uplaćeno je 70% novca,sedam milijuna,gdje su tri milijuna?

Ima mnogo Fikreta u BiH preko kojih institucije peru naš novac! Vlada Federacije je odgovorna! Uplaćeno je 70% novca,sedam milijuna,gdje su tri milijuna?
Hodžiću su Solak ili Novalić dali mogućnost da ovo uradi!Neće nitko odgovarati,nisam optimista! Teško da će doći ostatak respiratora,onih 20…Civilna zaštita ima milijune za rasipanje!

Firma koja se bavi namještajem uvezla 150.000 testova,platili su 4,5 milijuna maraka! Znala sam 12 dana prije afere da dolaze respiratori a 6 dana prije koliki je iznos i u kojoj banci je plaćeno!

To je novac građana! Novalić je htio ispasti pametan da sve zna o respiratorima,on je sve sam rekao! Poslali sun am poruku: budite sretni što ste dobili respiratore koje smo kupili vašim novcem!

Otkud Novalić zna što nam je dovoljno! Fikret ne zaslužuje pažnju,moja pažnja je na institucijama,odgovorna je cijela Vlada! Ne znam tko je kome i što naredio,tko je naredio Fadilu…gdje ide razlika,kome?

IZVOR: Face.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *