Ognjen Vukojević pripit prijetio ženi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku?

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam samo da je kriminalističko istraživanje nad bivšim nogometašem u tijeku. Dodali su da je, po prijavi koja je protiv njega podnesena, Vukojević priveden u četvrtak u službene prostorije policije.

-Dok se kriminalističko istraživanje ne završi ne možemo špekulirati radi li se o prekršaju ili kaznenom djelu – napomenuli su iz zagrebačke policije.

Prema neslužbenim informacijama, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi da će ubiti i nju i njezinu sestru i majku.

Policija je obavila i pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje. Ako ga policija prijavi za prekršaj, mogao bi odmah biti izveden pred prekršajnog suca, a u slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *