Predsjednik humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” gostovao kod Antonele Vučić

Današnji gost emisije „Ugodni razgovori s Antonelom“ bio je Ivan Soldo predsjednik humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba.

“Možemo samo zahvaliti Bogu pa postoje udruge poput ove “fra Mladen Hrkać” koje svojim djelovanjem pomažu ljudima u njihovoj nevolji. Samim tim što se suočavate s teškom dijagnozom bolesti, sigurno bi bilo puno teže da morate brinuti o svim stvarima o kojima trenutačno brine humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” kada su u pitanju njihovi korisnici. Apeliram na sve one koju mogu pomoći rad udruge neka to i učine, jer nikad ne znamo tko će od nas u budućnosti trebati njihove usluge!”- kazala je voditeljica Antonela Vučić, za portal Hercegovina.in.

Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać”, osnovana 16. lipnja 2012. godine u Zagrebu, pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje. Pružanje pomoći ogleda se u vidu osiguranja smještaja, prehrane, sufinanciranja troškova prijevoza, potpore pri rješavanju administrativnih zahtjeva i prepreka te pri nastavku školovanja.

O čemu se još zanimljivo pričalo u današnjoj emisiji “Ugodni razgovori s Antonelom” poslušajte u nastavku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *