Poznati splitski butik Kamali osvanuo u novom ruhu: Izvrsne krojačice i trendi materijali

Poznati splitski butik Kamali, u kojem svoje odjevne predmete rado kupuju i Splićanke, ali i žene koje posjete grad pod Marjanom, nedavno je osvanuo u novom, još ljepšem ruhu.

Kamali na jednom od afričkih jezika znači “savršenstvo” , a preuredili smo ga taman nekoliko dana prije zatvaranja zbog pandemije – ispričala nam je voditeljica Marija. U Kamaliju se mogu pronaći svečani i dnevni odjevni predmeti, hlače, suknje i haljine. Nekada su se najviše tražile duge haljine, a one sa prugicama najčešće su birali turisti jer ih iz nekog razloga podsjećaju na Split – kazala nam je Marija i dodala kako je posebnost u tome što se sve radi u malim serijama.

– Dio asortimana nabavljamo u Italiji i Turskoj, ali za razliku od drugih, imamo i vlastitu proizvodnju tekstila. U Kamaliju sada upravo nastoje proširiti ponudu s novim odjevnim predmetima kako bi i mlađa populacija mogla pronaći nešto za sebe. Za svako godišnje doba.

Naše krojačice su izvrsne, a nedavno smo nabavili nove, trendi materijale. Zato baš ovih dana stižu novi modeli od kojih nijedan neće biti isti. Barem će se u nekom detalju razlikovati – otkrili su nam.

Kamali se nalazi pokraj Đardina, u ulici Andrićeva 3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *