Marko Jurić za Borak.info: U Širokom Brijegu osjećam se odlično

Za kratko vrijeme Marko Jurić se dopao navijačima u Širokom Brijegu čvrstom igrom u obrani i to u velikom derbiju protiv HŠK Zrinjski.
Odmah nakon te utakmice kod navijača se pojavila želja da ostanete u Široki Brijegu nakon posudbe iz NK Lokomotiva iz Zagreba.
Navijači su došli na svoje i vi ste potpisali ugovor na dvije godine.Čini se da vas nije bilo teško nagovoriti da ostanete u Širokom Brijegu?

“Sretan sam što sam u ovom kratkom periodu ostavio dobar dojam na navijače. O mogućem nastavku suradnje dogovorili smo se jako brzo, bilo je na obostrano zadovoljstvo.
Žao mi je što se prvenstvo nije nastavilo. Mislim da smo prekidom prvenstva najviše oštećeni zbog realnih šansi koje smo imali da izborimo Europu kroz Kup ili Ligu natjecanja, kazao je Marko Jurić za Borak.info te dodao:

“U novoj sezoni očekujem da će biti uspješnija od prethodne te da ćemo ispuniti zadane ciljeve kluba. Ligu sam dobro upoznao u ovom relativno kratkom periodu.
Vrlo brzo sam se prilagodio, upoznao sam grad i ljude, u Širokom Brijegu osjećam se odlično.
Nadam se vrlo brzom povratku navijača na tribine i njihovoj podršci kao i do sada te da će biti naš 12. igrač” završio je Marko Jurić za Borak.info.

FOTO: NK Široki Brijeg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *