Ivan Enin: Rastajemo se u prijateljskim odnosima, a klubu želim sve najbolje u budućnosti

Za veliki broj navijača NK Široki Brijeg odlazak Ivana Enina u HŠK Zrinjski je veliko iznenađenje, jer se očekivalo da će ovaj sjajni igrač otići u inozemstvo.
Od klubova iz BiH već pola godine se spominjao preko medija odlazak u HŠK Zrinjski iz Mostara, koji je veliki sportski rival NK Široki Brijeg.
Mnogima navijačima Širokog Brijega odlazak ponajboljeg igrača NK Širokog Brijega je teško pao. pa pomišljaju najgore, gdje čak spominju i raspad kluba.
Istina je da je Ivan Enin dobar igrač i da su ga u NK Širokom Brijegu htjeli zadržati, ali financijski bez izlaska u Europu to je bila nemoguća misija.
Ivan Enin se od kluba rastao na prijateljski način i njegovu izjavu sa službene stranice kluba prenosimo:

Najprije želim izreći jedno veliko hvala svima onima koji su mi pomagali tijekom proteklih godinu i pol dana provedenih u Širokom Brijegu. Hvala Vam što ste vjerovali u mene. Uvijek sam davao maksimum za ovu momčad i uspjeh kluba. Rastajemo se u prijateljskim odnosima, a klubu želim sve najbolje u budućnosti. Iako bude i dobrih i loših trenutaka, vjerujem kako će NK Široki Brijeg nastaviti kročiti uhodanim stazama i navijačima donositi radost dobrim rezultatima u prvenstvu i kupu, ali i izlascima u Europu, kazao je defenzivni vezni igrač Ivan Enin na odlasku s Pecare.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *