Vladimir Oršolić novi je igrač NK Široki Brijeg

Vladimir Oršolić novi je član NK Široki Brijeg. S Oršolićem je dogovorena suradnja na godinu dana, uz mogućnost produženja za još dvije godine.

“Dolazim u veliki klub bogate tradicije i uspjeha. NK Široki Brijeg je jedan od najznačajnijih klubova u bh. nogometu i sretan sam zbog dolaska na Pecaru. Siguran sam kako ovdje mogu dodatno napredovati i dati svoj obol uspjesima kluba. Naporno sam radio za ovakvu priliku i ne krijem oduševljenje zbog potpisa”, kazao je 23-godišnji branič Vladimir Oršolić.

Oršolić je u karijeri igrao za mlade momčadi Lokomotive i Dinama te za Lučko, Goricu i Travnik. Prošle je sezone u Prvoj ligi Federacije BiH za Travničane odigrao 12 utakmica, piše na službenoj stranici kluba.

Vladimir Oršolić bi trebao pojačati obranu NK Široki Brijeg, a njegov dolazak bi mogao značiti i odlazak Bernarda Matića kome je istekao ugovor, ali još službeno nije napustio klub.
Prema neslužbenim informacijama s koji raspolaže Borak.info, velike su šanse da se vrati iz Osijeka odlični igrač u obrani Stjepan Radeljić.

Trener NK Široki Brijeg Toni Karačić ga odlično poznaje, jer je nastupao za mladu reprezentaciju BiH dok je on bio izbornik.

FOTO: NK Široki Brijeg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *