Generacija juniora NK Široki Brijeg 2002/03 godište je prepuna talenata

Generacija juniora NK Široki Brijeg 2002/03 godište je prepuna velikih talenata i sve osim borbe za sami vrh bio bih neuspjeh.

Na golu su Puljić i Džidić odlični golmani, a u novoj sezoni će to i potvrditi.
Na desnom beku je odlični Mustapić koji može odlično odigrati u oba smjera, dok je na lijevom beku Drmać koji po svemu podsjeća na svog sugrađana iz Kiseljaka Stipu Markovića.
Na stoperskoj poziciji su Martić i Lasić odlični obrambeni igrači, ali su nepravedno zapostavljeni kada je riječ o pozivu u reprezentaciju.
Lasić je tek prvi put pozvan u reprezentaciju prije nekoliko dana, dok Martić još nije, iako je taj poziv davno zaslužio, kao kadet više od polovine sezone bio je najbolji strijelac momčadi kao obrambeni igrač.
U veznoj liniji kao mlađi juniori su dvojica reprezentativaca BiH Soldo i Grgić, a tu imamo još odličnih igrača kao što su Miletić,Tokić, Tadić, a velika je šteta što je otišao iz kluba Raspudić.
Na krilima su sjajni igrači Planinić i Krstanović, a može na krilu igrati i odlični Miletić.
U napadu su Kujundžić i Juričić isto odlični napadači, još kad dodamo da i Brekalo koji je s prvim timom ima pravo nastupa s pravom možemo reći da imamo perspektivnu ekipu.
Velika je šteta što ove momke neće voditi Denis Ćorić, ali nadamo se da će klub izabrati najbolje rješenje.

Toni Karačić je već ranije najavio da će pratiti nastupe juniora i one najbolje će priključivati prvoj momčadi, a već na prozivci prve momčadi bi se mogao pojaviti neko od juniora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *