Dinamo nastavlja s bezidejnim i jalovim nastupima, Osijek bliži pobjedi

Posljednji susret 31. kola HT Prve lige u Maksimiru nije oduševio. Dinamo je potpuno neopterećen i tako i igra, a može biti zadovoljan što Osijek to nije uspio kazniti

sijek je uzeo samo bod u Maksimiru, a zaslužio je više. Nekoliko opasnih situacija u kojima su napadači kasnili s uklizavanjem, još nekoliko pokušaja, a Dinamo je tek na kraju susreta prvi put zaprijetio.

S rezultatske strane, za Dinamo nema nikakve štete, ali dojam je loš. Dinamo već drugu utakmicu zaredom nije odigrao ništa, tek u završnici dvoboja bilo je malo više energije i pokušaja, ali nedovoljno.

U vrlo skromnom prvom poluvremenu Osječani su prvi zaprijetili i to u osmoj minuti kada je lopta došla do Talysa koji je dobro i snažno pucao, ali Livaković je obranio.

U 22. minuti Bočkaj je skoro iznenadio Livakovića. Iz mrtvog kuta je pucao u prvi kut, ali pucao je preko gola.

Prva situacija koja je izgledala dobro za Dinamo stigla je u 27. minuti kada je Leovac odlično ušao u 16 metara nakon odličnog proigravanja Marina, međutim obrana spašava.

U drugom poluvremenu Osijek je počeo nizati dobre situacije. prvo je pucao Škorić preko gola, zatim je Marić kasnio na oštar ubačaj Silve u 16 metara.

Dinamo je prvu ozbiljnu priliku imao u završnici susreta kada se Kulenović uspio izboriti za priliku na 6-7 metara iskosa, gađao je suprotni kut, ali Ivušić se dobro postavio i obranio.

Ostalo je 0:0, Osijek je bio bliže pobjedi, iako je bio zatvoreniji i prepusio posjed Dinamu. Modri su bili jalovi i bezidejni, dosta spori i Osijek ih je lakoćom zatvarao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *