Raguž odgovorio Glasnoviću: Imamo zajedničkog neprijatelja u koruptivnoj neokomunističkoj politici HDZ-a

TVRTKO OPROSTI

Fra Mario je jednom rekao „Domoljubi ne blatite jedni druge, iznosite programe!“

Na svome profilu Glasnović je iznio degutantne neistine i insinuacije kako je lista koju predvodim „orjunaška“, „lista Čovićevih udbaša“, kako smo projekt „radionice jugoslavena Čovića i anemičnog Tite“. Glavni argument za to je mjesto na listi koje nosi Tvrtko Milović, o kojem je Glasnović iznio ogavne konstatacije.

G. Glasnović ne zna kako prvo mjesto na listi Mosta za 11. I.J. nosi čovjek čiji je otac rođen na Križnom putu, koji je jedva preživio dva partizanska koncentracijska logora, tri puta, kao dijete od dvije godine, bio pred partizanskim streljačkim vodom i samo Božjom providnošću ostao živ.

Na listi Mosta se nalaze ratni invalidi Domovinskog rata u čijem tijelu i dan danas plivaju geleri. Nalaze se djeca dragovoljaca Domovinskog rata, nalaze se osobe koje zbog nepodobnosti hdz-oskom režimu doživljavaju neviđen mobbing na radnom mjestu, koji su ostali bez posla i egzistenciju grade po Irskoj i Njemačkoj.

Što se tiče Tvrtka Milovića, Tvrtko je javnim istupima govorio o hrvatskim nevinim žrtvama masovnih zločina u Središnjoj Bosni, interesima Hrvata Bosne više i češće od svih HDZ-ovih zastupnika zajedno (i onih u Hrvatskoj i onih u BiH), a definitivno češće i više od samog Željka Glasnovića, koji se Središnje Bosne sjeti pred izbore.

Za Glasnovića se možemo samo pomoliti da mu dragi Bog prosvijetli pamet, kako bi shvatio da mu Mostova lista za 11. I.J. nije nikakav neprijatelj, kako imamo zajedničkog neprijatelja u koruptivnoj neokomunističkoj politici HDZ-a, kojoj nitko s Mostove liste nikada nije služio, a on jeste, jer je preko njih i ušao u Sabor prvi puta. Kako bi shvatio da baš oni koji ga tjeraju na javno iznošenje onakvih neistina rade u službi „orjunaške i udbaške politike“. Ako on ovo ne shvaća, onda je pametnije da se ostavi politike u svojim godinama, jer djelovanjem radi više štete, nego koristi.

Tvrtko Milović je na listu došao kao neovisni kandidat na moj poziv. Pozvao sam ga kao prijatelja kojem je on uskočio u pomoć nakon što je nekoliko osoba iz Središnje Bosne iz straha od hdzovskog režima odustalo u zadnji tren, jer u zadnje vrijeme „nije pametno družiti se sa Slavenom Ragužem“. On je tu hrabrost imao, spreman podnijeti i poniženja koja smo svi očekivali od HDZ-a, nikada od Željka Glasnovića.

Zato sam morao pisati Glasnoviću i zato osjećam potrebu se Tvrtku ispričati ovim putem što sam ga doveo u situaciju da ga se, malo rečeno, vrijeđa na ovaj i ovakav način.

Tvrtko oprosti!!!

Ispod je poveznica na pismo u cijelosti koje sam uputio generalu Glasnoviću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *