Dragan za vrijeme rata protjeran iz srednje Bosne, a zahvaljujući njemu i Hrvatskoj reprezentaciji svi znaju za Paklarevo (VIDEO)

Dragan Lukić u posljednjih pet godina nije propustilo nijednu utakmicu Hrvatske. Živi u Švedskoj, radi u metalskoj industriji.

Dragana smo danas sreli u selu Vidoševići, na proslavi blagdana svete Ane, pa smo ga zamolili da nam ispriča kako je sve krenulo i otkud ljubav prema nogometu i Hrvatskoj reprezentaciji.

Naravno da je i danas Dragan oko sebe imao svoju zastavu, sa natpisom Paklarevo.

Pogledajte video prilog portala centralna.ba:

Dragan je rodom iz Paklareva, selo nadomak Travnika, koje se nalazi na obroncima Vlašića, a njega i njegovu familiju rat je istjerao iz rodne grude i život je nastavio u Švedskoj, priča nam Dragan, kojeg svi poznaju po zastavi Hrvatske, sa natpisom Paklarevo.

Krenuli smo na utakmice ja i moja supruga Mirjana prije desetak godina i u prvo vrijeme smo možda i propustili koju utakmicu. Ali u zadnjih pet godina sigurno nismo niti jednu, govori najvjerniji navijač hrvatske reprezentacije…

Dragan nam je govorio koju utakmicu najviše pamti, pripreme za Euro, ali i povijest i priču koja ima Hrvatska zastava sa natpisom Paklarevo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *