Što drugi vide kada ih blokirate na WhatsAppu?

WhatsApp je super popularna aplikacija za čavrljanje koju mnogi koriste kao glavnu metodu digitalne komunikacije. Ona je jako korisna za grupne razgovore s prijateljima, no ponekad neke nepoželjne razgovore treba privesti kraju.

Za to služi opcija za blokiranje koja vas može spasiti od poziva ili tekstualnih poruka koje stižu od nepoznatih brojeva ili poznatih osoba koje vas zanovijetaju.

Koji god vaš problem bio, blokiranje je jednostavni i bezbolni proces. Pitanje je, doduše, što se dogodi kada nekog odlučite blokirati ili on blokira vas.

Za početak, u prozoru za čavrljanje nećete vidjeti kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, prestat ćete od njega primati poruke. Čak i ako ih odluče slati, nikad se neće pojaviti na vašem telefonu. Nadalje, vaše informacije (status, promjena profilne slike, oznaka ‘posljednji put viđen’ – neće biti vidljive osobi koju ste blokirali.

Blokiranje osobe na WhatsAppu će možda prekinuti direktni kontakt s osobom, no neće ga izbrisati iz vašeg imenika. Kako biste to napravili, kontakt ćete ručno morati izbrisati iz imenika vašeg telefona. Blokadu također možete maknuti, što znači da ako vam treba mala pauza, i dalje ćete moći s osobom razgovarati kada blokadu odlučite poništiti, zaključuje Business Insider.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *