Toni Karačić: Pobjedom na Tušnju želimo završiti prvi ciklus

Uoči polaska na gostovanje FK Sloboda Tuzla u okviru 6. kola m:tel Premier lige BiH na današnjoj konferenciji za medije utakmicu su najavili šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Toni Karačić i vezni igrač Zvonimir Begić koji je postao neizostavna karika u početnoj postavi momčadi s Pecare.

Nadam se kvalitetnoj izvedbi s naše strane i pobjedi kojom ćemo završiti prvi ciklus i puni optimizma otići na prvu ovosezonsku reprezentativnu stanku, kazao je trener Toni Karačić i otkrio najveći motiv za pobjedu.

-Nažalost, do sada smo ove posljednje utakmice u ciklusima, barem otkad sam ja u klubu, završavali porazima i sada to želimo ispraviti. Apsolutno respektiramo Tuzlake, imaju određenu i sigurno neće biti lako. Ipak, mi gledamo samo na sebe, naš način igre i tako ćemo se postaviti. Igrači prihvaćaju i izvršavaju svoje zadatke i zato puni optimizma čekamo sutrašnju utakmicu, dodao je Karačić.

Predstavnicima medija obratio se i Zvonimir Begić koji je, kako je i sam priznao, „došao na mala vrata“ na Pecaru i svojim znanjem, zalaganjem i igrama ove sezone postao jedan od stožernih igrača u momčadi.

-Došao sam na mala vrata i trebalo mi je određeno vrijeme za prilagodbu novoj sredini i ozbiljnijem radu. Marljivo sam radio, čekao svoju priliku i dočekao na početku ove sezone. Zahvalan sam treneru na ukazanom povjerenju i moje je sada samo nastaviti raditi i biti od pomoći momčadi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, istaknuo je Begić.

Dodaje kako ne bježe od uloge favorita na Tušnju, iako imaju maksimalan respekt prema svojim domaćinima.

-Atmosfera je odlična, prava smo ekipa. Utakmicu na Tušnju shvaćamo maksimalno ozbiljno, puni respekta prema našim domaćinima. No, sigurni smo kako je kvaliteta na našoj strani. Ne bježimo od uloge favorita i tako ćemo se postaviti od prve minute, poručuje Begić.

Na gostovanje u Tuzlu nisu otputovali ozlijeđeni Viktor Angelov i Filip Brekalo pa je trener Karačić, na upit novinara o mogućem sastavu, otkrio kako „postoji mogućnost određenih rotacija u momčadi“.

Sutrašnja utakmica na Stadion Tušanj počinje u 20:00 sati uz izravan prijenos na Arena Sport TV, prenosi službena stranica kluba NK Široki Brijeg.

Foto: Domagoj Ledić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *