21. Čapljina Fest će se održati 16. i 17. rujna na otvorenom

U četvrtak, 17. 9. 2020. godine s početkom u 19.30 sati na Trgu sv. Franje u Čapljini održat će se 21. ČAPLJINAFEST. Riječ je o festivalu suvremene duhovne glazbe kojega je utemeljila FRAMA Čapljina.

Festival je iznikao iz ljubavi prema duhovnoj glazbi, a do ada su na festivalu sudjelovali brojni mladi iz Čapljine i drugih mjesta Hercegovine, ali i šire; čak i iz Irske, Njemačke, Hrvatske i daleke Amerike. Ovo je prvi i jedini festival suvremene duhovne glazbe u Hercegovini, piše Akademijacapljina.com.

Ove će godine, u sklopu festivala, nastupiti i posebni „gosti“ koji će večer prije, tj. u srijedu 16. 9. 2020. u 19.30 h održati svoj samostalni koncert u Čapljini na istoj pozornici. Naime, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli postali su poznati široj javnosti po Vinkovom uspjehu u ovogodišnjem natjecanju „The Voice“ u Hrvatskoj gdje je osvojio prvo mjesto a nakon toga su izdali i svoj prvi singl popraćen video spotom.

Upravo su Vinko i njegovi glazbeni prijatelji iz benda svoje prve glazbene korake i početne nastupe imali na Čapljinafestu. Festival će se održati na otvorenom, uvažavajući sve novonastale okolnosti. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *