Navijač Širokog Brijega: Široki nije izgubio! Široki je bio moralni pobjednik u Sarajevu!

Tekst prenosimo u cijelosti navijača NK Široki Brijeg

Od odluke o održavanju utakmice unatoč manjku igrača NK Široki razvio sam osjećanja i misli za koja nisam znao da postoje, a svojih misli me posebno bilo strah.
Pa krenimo, FK Sarajevo, čitaj (SDA) je jučer potvrdio staru narodnu, kadija te tuži kadija te sudi!
Zahtjev NK Široki da se utakmica između dva velika rivala odgodi radi BOLESTI igrača Savez nije uvažio!
Iako je FK Sarajevo mogao dobiti 3 odgode utakmica da se eto pilići ne umore, NK Široki nije ispoštovan jučer, iako je imao samo 2 igrača na klupi za zamjene. Jedan od dvojice je bio golman.

Široki sinoć nije izgubio! Široki je sinoć bio moralni pobjednik! Ovo nije patetika, ovo je moj bijes spakovan u celofan i na njemu zavezana šarena mašna!
Godine zatiranja, mržnje, nesportskog ponašanja, uvredljivih parola, napada na grad, pokušaj ponižavanja apsolutno svega s Hrvatskim predznakom, jučer je doseglo vrhunac!
Široki je ponos, ljubav,život i razlog življenja! Široki je ljubav iznad ljubavi! Sportski,kulturni i nadasve ljudski centar ove umjetne tvorevine koja se održava na staklenim nogama!
Široki je hrvatski grad!

Šaljem poruku Sarajevu, obzirom da vam građani vama mrskog Širokog Brijega plaćaju najskuplji porez (zulum) u ovoj tvorevini koji se sav troši na Sarajstan a ona glasi!Široki je samo jednom pao! Hrvati i Široki su preživjeli stoljeća pod turskom čizmom preživjet će i vas šaku jada koji se nazivate sarajlijama! Dragi igrači, vi ste naši heroji! Umorni i scrpljeni sinoć ste ostavili srce na terenu! Sinoć su imali Pirovu pobjedu! Kad se netko navikne na mrvice kao FK Sarajevo teško ih je naučit na velike zalogaje! Vi ste za njih uvijek velik zalogaj koji im svako malo zapne u grlu! Samo jedno ime Široki! Za ovaj grad i ljude bori se!

Mario Perko/ Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *