Lasić: Utakmica protiv FK Tuzla City mnogo znači za mene i moje suigrače iz juniorske momčadi

Pouzdani obrambeni igrač juniora NK Široki Brijeg Mate Zvonimir Lasić je uz Davida Martića čvrst oslonac u obrani juniora, a kasnije vjerujemo i prve momčadi kluba.
S posebnim zanimanje današnju utakmicu će prtiti navijači NK Širokog Brijega, a ona može za pojedine juniore otvoriti i vrata prve momčadi.

-Utakmica protiv FK Tuzla City mnogo znači za mene i moje suigrače iz juniorske momčadi. Iako nije debi iz snova, ne krijemo uzbuđenje. Svi imamo veliku želju zaigrati za prvu momčad svoga kluba, zato i treniramo. Znamo kako je velika razlika u kvaliteti i igranju između juniorskog i seniorskog nogometa, ali pružit ćemo svoj maksimum i pokušati što bolje odraditi zadatke stručnog stožera. Dobro smo radili proteklih nekoliko dana i sigurno nismo došli u Tuzlu s bijelom zastavicom, kazao je mladi branič Mate Zvonimir Lasić , kapetan juniorske momčadi NK Široki Brijeg koji će sutra biti dionikom nikad mlađe momčadi našega kluba u jednoj natjecateljskoj utakmici u seniorskom nogometu, prenosi službena Facebook stranica kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *