David Martić: Mislim da smo dokazali da se na nas može računati u budućnosti

Juniori Širokog Brijega pojačani s pet igrača iz seniorske momčadi, priredili su veliko iznenađenje vrativši se iz Tuzle neporaženi (1:1).
Veliki trener Toni Karačić pronašao je taktiku u kojoj Široki Brijeg neće igrati podređenu ulogu, iako desetkovani bez čak 19 igrača.
Jedan od “golobradih mladića” veliki talenat, David Martić se jednostavno “bacao na glavu” da zaustavi jednog od najboljih napadača u ligi Voju Ubiparipa.

David Martić se razvija u odličnog obrambenog igrača sa zastrašujućim predispozicijama, od brzine, skoka te mirnoće u predaji lopte.
Često kao obranbeni igrač postiže i pogotke, smatramo kako je pred njim “velika karijera” te da već iduće sezone može biti u sastavu prve momčadi.

Ipak, David Martić je samo jedan od nekoliko igrača koji kucaju na vrata prve momčadi već iduće sezone, a Široki je klub koji pruža i daje šansu svojoj djeci.

-Što se tiče utakmice, mislim da smo opravdali očekivanja trenera Tonija Karačića i stručnog stožera, U utakmicu smo ušli bez straha i pokušali ispuniti sve zamisli trenera.
Podrška trenera i prvotimaca tijekom utakmice nam je puno značila, a ovo je za nas veliko iskustvo i važan korak u našoj karijeri. Mislim da smo dokazali da se na nas može računati u budućnosti, kazao je za portal Borak.info David Martić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *