Toni Karačić: Zrinjski je kaznio sve naše tehničke greške

Poznato je da nogometaši Širokog Brijega u svakoj utakmice teže igri s loptom, ali ovoga puta su kažnjeni u dvije od tri situacije.
U dvije situacije u pokušaju iznošenja lopte gosti su kažnjeni jeftino od Zrinjskog i to ih je koštalo poraza.
Ivančić nije kaznio Široki u trećoj situaciji krajem prvog poluvremena pa se na poluvrijeme otišlo s dva pogotka zaostatka.
U drugom poluvremenu Široki nije ozbiljnije igrom pritiskao Zrinjski do posljednje minute susreta, a to je bilo nedovoljno za nešto više.

Široki je greškama pobijedio sam sebe, a Zrinjski je iskoristio ponuđeno i zasluženo pobijedio bez neke posebne igre na terenu.

-Čestitam momčadi HŠK Zrinjski Mostar na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme s naše strane je bilo slabo, možemo tražiti neke razloge za to, ali to ću zadržati za sebe. Zrinjski je kaznio sve naše tehničke greške i postigao dva gola. U nastavku smo preuzeli inicijativu, ali sve je to bilo sporo. Da smo možda ranije dali pogodak, sve bi izgledalo neizvjesnije. Ne preostaje mi ništa drugo nego još jednom čestitati domaćima na osvajanju tri boda, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *