(VIDEO)Filip Hrgović slavio na Floridi: ‘Želim se boriti protiv najboljih, nestrpljiv sam, ali spreman’

Nakon dominantnog meča i pobjede tehničkim nokautom u petoj rundi najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića protiv Amerikanca Rydella Bookera mnogi su zapravo bez velike euforije primili kraj meča, uključujući i samog Hrvata. Naime, i Filip je svjestan koliko je u ovom trenutku ispred 39-godišnjeg Bookera te tek očekuje protivnike koji su na njegovoj razini ili barem blizu nje. Morat će se još jedno vrijeme strpjeti, piše Narod.hr.

Nakon uvjerljivog meča te pobjede tehničkim nokautom Hrgović se najprije zahvalio američkom boksaču:

”Hvala Bookeru što je prihvatio ovu borbu. Imao je težak život i vratio se na ovaj nivo. Mislim da mi je izvedba bila dobra, od prve runde dizao sam ritam, bacao puno udaraca i mislim da je bilo dobro što je sudac prekinuo meč”, rekao je Hrgović poslije pobjede te je dodao:

”Baš je težak, mislio sam da će pasti puno prije. Trebao sam ga pustiti da me više udara i da mu uzvratim kontre. Stalno se pokrivao gardom, ali odradio sam dobar posao. Bio je dobar sparing partner, ali se popravio od toga. Ima gotovo 40 godina i svaka čast što je ovako dobro boksao.”

Na pitanje što dalje Filip kaže:

‘Što dalje? Volio bih se boriti protiv najboljih u kategoriji. Bit će teško menadžerima da mi dogovore meč. Ajmo, dečki, potpišite taj ugovor! Nestrpljiv sam, imam dugu amatersku karijeru i osjećam se spreman. Želim težak meč. Puno je Instagram boksača koji samo pričaju, a nitko ne želi potpisati ugovor za meč s El Animalom.”

Filip zapravo želi…

”Wilder, Fury ili Joshua? Još moram malo napredovati i imati prije nekoliko težih imena, ali nivoa malo ispod njih dvojice. Tko treba potpisati? Michael Hunter, Joe Joyce, Daniel Dubois, Dillian White, Aleksandar Povjetkin, Derek Chisora… To bi mi bila priprema za najbolje u kategoriji.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *