ŠOK ZA VATRENE Domagoj Vida u Istanbulu igrao zaražen virusom, a potvrđen i još jedan pozitivan korona nalaz!

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida igrao je zaražen korona virusom na prijateljskoj utakmici Hrvatske i Turske koja je završila 3:3.

Vida je bio kapetan Hrvatske, a Dalić ga je izvadio na poluvremenu. Umjesto igrača Bešiktaša ušao je Uremović.

Domagoj Vida nije znao da ja zaražen prije početka, a pozitivan test je stigao za vrijeme utakmice.

Pozitivan i član delegacije HNS-a

U međuvremenu je o cijelom događaju stiglo prioćenje HNS-a koje prenosimo u cijelosti: 

“Liječnička služba hrvatske reprezentacije dobila je inicijalnu informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju te se pritom “sumnjivi” nalaz ponovno testira kako bi se potvrdio rezultat.

Kako je u tom trenutku izbornik Zlatko Dalić već donio odluku o izmjeni Vide, liječnička služba reprezentacije izolirala je Vidu prema svim epidemiološkim mjerama do potvrde rezultata testiranja.

Vida će, sukladno propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu, piše Direktno.hr.

Svi ostali reprezentativci i članovi stožera, koji su bili negativni na testiranju, po planu će otputovati u Stockholm. Pritom se uzima u obzir da je reprezentacija poštivala sve epidemiološke mjere, sukladno Uefinom Return to Play protokolu.

Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu s reprezentativcima niti članovima stožera.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *