(VIDEO)DIRLJIVI OPROŠTAJ OD KIĆE SLABINCA!

Ispraćaj Krunoslava Kiće Slabinca započeo je poslije 12 sati. Na zagrebačkom Krematoriju okupilo se tristotinjak ljudi.

Niz poznatih lica iz javnog života okupilo se na posljednjem ispraćaju glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca. Ispraćaj osječkog skladatelja i pjevača započeo je nešto poslije 12 sati na zagrebačkom Krematoriju. Od njega se oprostilo oko tristotinjak ljudi.

Uz njegovu obitelj, ožalošćene sinove Pavla i Ivana, na Mirogoju su se pojavila brojna poznata estradna lica. Posljednje zbogom Kići su izrekli Jasna Zlokić, Zdravko Škender, menadžer Zoran Škugor, glazbenik Željko Bebek i njegova supruga Ružica te mnogi drugi. Svi su se okupljeni ovom tužnom prilikom pridržavali i epidemioloških mjera.

U razgovoru za Jutarnji prije nekoliko dana Pavao Slabinac, stariji Kićin sin, otkrio nam je kako će izgledati sahrana njegova oca.

“Od tate ćemo se oprostiti uz zvukove jedne od njegovih najljepših pjesama, ‘Plavuše’, koju će izvesti Ante Gelo, Drago Laban i Miran Glinac. Tamburaši iz brojnih tamburaških sastava izvest će pjesmu ‘Otišo je s mirisima jutra'”, rekao je Pavao Slabinac, sin legendarnog glazbenika kojeg će njegovi najbliži na posljednji put ispratiti i uz zvuke skladbe “My Way”, ali u verziji Elvisa Presleya, budući da su Kiću Slabinca mnogi nazivali našim Elvisom.

Od velikana hrvatske glazbe oprostila se i njegova Slavonija. U trenutku posljednjeg ispraćaja svirali su slavonski i baranjski tamburaši. “Otišao je s mirisima jutra” i “Tamburaški rastanak” skladbe su koje su u isto vrijeme izveli u Đakovu, Županji, Valpovu, Slatini, Požegi i Sopju, piše Glorija.

Podsjetimo, Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u petak u zagrebačkom KBC-u gdje je proveo posljednja tri mjeseca boreći se za život.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *