Zrinjski: Bez najboljeg asistenta kontra Borca i Slobode

Reprezentativna pauza, zadnja ovogodišnja, lagano blijedi, a pred premijerligašima su novi izazovi. Konkretno, pet preostalih utakmica jeseni u kojima nikomu neće biti lako pa ni Zrinjskom.

– Miloš Filipović sigurno neće konkurirati za sljedeće dvije prvenstvene utakmice protiv Borca i Slobode, a razlog je ozljeda koju je zadobio na treningu u petak. Nakon kliničke i dijagnostičke obrade ustanovljena je distorzija lijevog gležnja, a zasad je samo izvjesno da Filipovića neće biti u kombinacijama u sljedeća dva prvenstvena ogleda, izvijestio je Zrinjski koji će iz pauze izići domaćim duelom sa direktnim konkurentnom u borbi za treće mjesto, Borcem.

Filipovićev izostanak? Osjetit će se. Jer on je najbolji asistent ekipe. Ove je sezone osam puta pronašao strijelca Plemića, a učinio je to i u zadnjoj pobjedi prije odlaska na pauzu, protiv Radnika u Bijeljini. Neće ga biti lako zamijeniti, između ostalog jer u prvenstvu nije igrao samo jednu utakmicu, ali – Plemići zaista imaju dobro pokrivene sve pozicije, piše Dnevni.ba.

A prema naprijed po krilu između ostalih igra i Anes Mašić, dvadesetogodišnji ofenzivac na početku sezone vraćen sa posudbe iz GOŠK-a. Očekivao je vjerojatno da će igrati više, da će biti više od standardne zamjene, ali da mu u Zrinjskom i dalje vjeruju – dokazao je novi ugovor.

– Anes Mašić je potpisao novi ugovor za Zrinjskim koji ga sada za naš klub veže do 31. svibnja 2023. godine. Dvadesetogodišnji napadač u Zrinjski je došao 2017., a prvi profesionalni ugovor potpisao je dvije godine kasnije u trajanju do kraja natjecateljske sezone 2021/2022., izvijestio je rekordni prvak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *