Marin Ćorluka: Cilj našeg kluba u ovoj sezoni je svakako borba za sami vrh ljestvice

Marin Ćorluka trener MNK Hercegovina za službenu stranicu kluba najavio je novu sezonu pred prvu domaću utakmicu protiv MNK “Sparta” Sanski Most.

-U Sanskom Mostu izgubili smo korektno i čestitam domaćinu na pobjedi. Iako smo imali početnu rezultatsku prednost utakmica se rješavala u zadnjim minutama gdje je domaćin bio rekao bih sretniji i malo spretniji jer je isključivo naše greške pretvorio u pogotke i došao do pobjede.Nismo odigrali utakmicu na visokoj razini, vjerojatno i zbog toga što se protivnik pojačao i bolji je puno u odnosu na prošlu godinu, a to potvrđuje i njihova pobjeda u Cazinu.U svakom slučaju prijateljima iz MNK “Sparta” Sanski Most čestitam na pobjedi i prijemu, te mi moramo izvući pouke iz ove utakmice ,a to je da nema unaprijed pobjeđenih utakmica, kazao je Marin Ćorluka.

Primjetne su i neke promjene u igračkom kadru, možete li nam reći nešto više o tome?

-Što se tiče odlazaka otišao nam je jako bitan igrač Darko Ivanković, ali nadamo se njegovom brzom povratku. Kada se radi o dolascima onda imamo njih nekoliko. Povratnik u ekipu je Matej Karačić, pridružili su nam se također David Zovko i Ivan Marković, kao i nekolicina mladih igrača od kojih očekujemo da u na rednim godinama budu oslonac ekipe. Mladi igrači biti će naša preokupacija u narednim godinama kada planiramo organizirati i futsal akademiju”.

Kako je COVID-19 utjecao na sami klub, kao i na rad s igračima?

-COVID-19 zasigurno ima negativan utjecaj na naš klub, ali i općenito na sport jer mnogo su manja ulaganja, teže je pronaći sponzore. Neki igrači su van trenažnog procesa pa je igračka kvaliteta smanjena. Nadam se da će ovo brzo proći i da ćemo se vratiti normalnim treninzima što prije”.

Kakva su očekivanje od utakmice 3.kola protiv MNK Bubamara Cazin ?

-MNK Bubamara nam dolazi u goste i moja očekivanja su dobra igra i pobjeda. Mislim da smo spremni ostvariti pobjedu uz uvažavanje naših gostiju kojima u narednim kolima želimo puno uspjeha”.

Cilj kluba za ovu sezonu?

Cilj našeg kluba u ovoj sezoni je svakako borba za sami vrh ljestvice. Mislim da imamo dobar raspored i mali zaostatak možemo nadoknaditi u sljedećem periodu. Liga je izjednačena i svaka utakmica može biti presudna. Nadam se da ćemo u ovom dijelu sezone zauzeti poziciju koja će nam dati pravo da razmišljamo uz neka planirana pojačanja o samom vrhu, a onda je sve moguće, završio je razgovor trener MNK Hercegovina Marin Ćorluka za službenu stranicu kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *