(VIDEO)DODIK: RS će biti država prije nego BiH!

Neka uvedu sankcije, što me briga! Kakav Ustavni sud, to je politički sud! To zemljište pripada entitetima! BiH nema svoj katastar, nema pravo da upravlja zemljištem! Mi ćemo graditi aerodrom, neka zaustave, da vidim čime će!

Nikad nećete napraviti državu! BiH je pogrešna i ne može biti ništa van onoga što je napravljeno u Dejtonu! Neće NATO doći ovdje! Kako ćete ući u EU?! Ja sam za EU, koja će poštovati uređenje, a ne BiH kakvu hoće Bošnjaci! Okačite to mačku o rep! Nisam Vučićev!

Poštujemo se i dobro se slažemo! Srbija je moćnija i Vučić je moćniji predstavnik! Bošnjaci nisu prihvatili Vučića na pravi način! Srbija i RS će biti država prije nego BiH! Srbija i RS će za 15 dana napraviti državu! U RS-u živi dovoljno ljudi da budemo dominantni!

BiH je za mene zajednica sastavljena od dva entiteta i tri naroda! Šta je RS ako nije država?! RS slavi Dejton! Srbi dali ime RS, a ne Amerikanci! Ako se ne poštuje Dejton, onda je RS samostalna država! Amerikanci nas bombardovali da bi Bošnjaci imali neku pobjedu!

Izvor: Face.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *