ALEN VITASOVIĆ: Pošto 10 mjeseci nisam imao prihoda, ne mogu primati telefonske pozive

Glazbenici su posljednjih mjeseci među profesijama koje su najviše pogođene koronakrizom. Svjetlo na kraju tunela se ne nazire, a pjevač Alen Vitasović sada je otkrio da zbog cijele situacije privremeno ne može primati pozive na telefon. 

‘Dragi prijatelji, pošto 10 mj. nisam imao prihoda, znamo zbog čega, privremeno ne mogu primati telefonske pozive. Možete me dobiti porukama ili pozivima na Viber, Whats up ili Messenger’, napisao je Vitasović na svom Facebook profilu.  

Mnogi domaći glazbenici već neko vrijeme nisu zapjevali pred publikom, a među njima je i istarski glazbenik Alen Vitasović. Kaže kako mu je ovaj period bez gaža užasan i teško se snalazi i veli kako vrijeme krati snimanjem novih pjesama, ali trenutno nema nikakvih primanja, piše Dalmatinski portal.

– Sin mi radi, a kći je u srednjoj školi. Više manje mama joj pomaže. Ja živim skromno, uvijek sam tako živio. Nije mi ništa teško palo financijski, nisam materijalist, nego ne mogu kćeri priuštiti plaćanje studija. I režije su mi veliki problem – kazao je Alen za 24 sata.  

Zna da nije jedini u svojoj branši koji ima ovaj problem i dodaje kako samo oni najpopularniji glazbenici koji su zarađivali velike honorare sada imaju neku ušteđevinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *