Mile Zelenika: Prava smo momčad i možemo visoko

Jedan od najboljih igrača MNK Hercegovina Mile Zelenika osvrnuo se na dosadašnji tijek sezone kluba u razgovoru za službenu stranicu.

-Do kraja prvog dijela ostale su nam još tri jako važne utakmice, dosadašnji tijek sezone jako dobro stojimo. Pokazali smo visoku efikasnost, a ono što me još više hrabri da smo prava momčad i za sigurnošću mogu reći da smo konkurenti za osvajanje jesenjeg djela, te dodao:

Snaga ove ekipe je uigranost. Kada pogledamo igrački kadar od prošle sezone on se nije puno mijenjao. Većina nas je ostala u klubu, a došla su 3 nova igrača koja su se jako brzo uklopila u našu igru, kazao je Mile Zelenika.

U subotu MNK Hercegovinu očekuje teško gostovanje protiv Futsal kluba Konjodor u borbi za sami vrh ljestvice te natjecanje u četvrtfinala Kupa, gdje je mogući i protivnik iz Premijer futsal lige.

-Oni su odlična ekipa koja ima jako dobre individualce, ali mi se ne predajemo i idemo u Bužim odigrati jednu pravu mušku utakmicu. Pratim dosta Premijer futsal ligu, ali nemamo nekih posebnih želja, trenutno smo sretni smo sto smo prošli u Kupu, želja nam je što dalje dogurati i pokazati da smo za viši rang natjecanja.

Za kraj razgovora Mile Zelenika je poručio.

-Svi znamo da je put ka Premijer ligi jako težak i da zahtjeva puno rada, truda i ulaganja, ali ako sve ove čimbenike ujedinimo naš cilj će biti sve bliže. Mogu samo zahvaliti svima koji su do sada bili uz nas a svima koji nam se planiraju pridružiti da ih nećemo razočarati, istaknuo je Mile Zelenika.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *