NK Široki Brijeg: Ljubuški i Posušje na početku priprema

Zimske pripreme momčad NK Široki Brijeg počet će u ponedjeljak, 11. siječnja 2021. godine kada će šef stručnog stožera Toni Karačić sa svojim suradnicima izvršiti prozivku raspoloživog kadra i isti upoznati s detaljnim planom priprema.

Program individualnih treninga igrači će dobiti početkom Nove godine. Uvodni i završni dio priprema za proljetni dio sezone bit će odrađeni u klupskom kampu “Musa-Karačić” na Blatu. Dio priprema predviđen za regeneraciju, ako bude povoljna epidemiološka situacija, momčad s Pecare odradit će u Makarskoj.

Tijekom zimskih priprema planirano je odigravanje sedam kontrolnih utakmica. Za sada je dogovorena utakmica protiv FK Tuzla City, koja će biti odigrana 13. veljače 2021. godine na jednom od sportskih terena u Hercegovini, te glavna provjera protiv FK Željezničar. Ista će biti odigrana tjedan dana kasnije na Grbavici. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika mjesto odigravanja bit će promijenjen, piše službena stranica kluba.

Dan kasnije NK Široki Brijeg dogovorio je još dvije kontrolne utakmice na zimskim pripremama, a protivnici će biti naši susjedi, federalni drugoligaš NK Ljubuški i federalni prvoligaš HŠK Posušje.

Aktualni jesenski prvaci u 2. ligi FBiH – Jug prvi će testirati momčad Tonija Karačića 23. siječnja 2021. godine u klupskom kampu “Musa-Karačić” na Blatu. S druge strane, tjedan dana kasnije odmjerit ćemo snage s aktualnim jesenskim prvacima u 1. ligi FBiH, a mjesto odigravanja bit će naknadno određeno.

Borak.info/NK Široki Brijeg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *