Veleposlanstvo Hrvatske u BiH: Ovo su računi na koje se uplaćuje pomoć

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini zahvaljuje brojnim institucijama, ustanovama, udrugama, tvrtkama i građanima u Bosni i Hercegovini na svim izrazima sućuti i podrške kao i financijskoj i materijalnoj pomoći za stradale u razornom potresu koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije i okolice.

Obavještavamo kako se donacije namijenjene za sanaciju posljedica potresa primaju putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Donacije financijskih sredstava za uplatitelje izvan Republike Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke (foreign payments instructions):

Hrvatska narodna banka/ Croatian National Bank

Trg hrvatskih velikana 3/ Trg hrvatskih velikana 3 Zagreb 10000, Hrvatska/ Zagreb 10000, Croatia

BIC (SWIFT) CODE BANKE: NBHRHR2XXXX

Naziv i adresa primatelja plaćanja:

Ministarstvo financija Republike Hrvatske/ Ministry of Finance

Katančićeva 5/ Katančićeva 5 Zagreb 10000, Hrvatska/ Zagreb 10000, Croatia

Broj računa/ Bank account number: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0 Refernca plaćanja/ Remittance info – remarks: Eartquakes aid.

Također, u cilju što bolje koordinacije pomoći koja se upućuje na pogođena područja, obavještavamo o kontaktnom mailu Operativnog centra Civilne zaštite Republike Hrvatske occz@civilna-zastita.hr na koji se mogu slati upiti i ponude pomoći za stradale u potresima te za obnovu”, navodi se u saopćenju.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *