Modno neuništiva Severina oboružala se modnim trendovima

Da s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina Kojić dokazala je nebrojeno puta do sad. Lijepa Splićanka uvijek iznova oduševljava svojim odabirom stajlinga, a u svom ormaru u svakom trenutku ima najpoželjnije komada sezone. Zato uopće ne smatramo slučajnom činjenicu da atraktivna Splićanka u svojoj bogatoj kolekciji zimske odjeće i modnih dodataka ima i dva vodeća trenda sezone za kojima su poludjele sve istinske zaljubljenice u modu.

Nedavno je otkriveno kako su Severina i Igor Kojić blagdane proslavili na razdvojenim adresama. Severina je Božić proslavila sa sinom i majkom u svom zagrebačkom domu, a potom je otputovala u rodni Split, dok je Igor pravoslavni Božić proslavio u Beogradu, piše tportal.hr.

Upravo iz omiljenog joj Splita, pjevačica je objavila fotografiju snimljenoj na rivi, na kojoj pozira u još jednom genijalnom stajlingu. U svakom trenutku lijepa Seve je besprijekorno odjevena od glave do pete. Na to nas je Severina navikla davnih dana, zbog čega je tportalov modni kritičar Fashion Guru nije mogao izostaviti ni na ovogodišnjoj listi najbolje odjevenih Hrvata i Hrvatica.

Za šetnju rivom Splićanka se odjenula ležerno, ali istovremeno vrlo upečatljivo i trendi. Bijele traperice Severina je uskladila sa šarenom prugastom vestom na prugice, a sve je začinila sunčanim naočalama, krznenim rukavicam i dizajnerskom torbom s motivom bambija, specifičnom za liniju s potpisom modne kuće Givenchy, čija cijena iznosi oko 4.400 kuna.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *