I to se dogodilo: Veseli Zoran Mamić pjeva Hajdukovu pjesmu

Tamburaši su se okupili oko Mamića i njegovih prijatelja te zapjevali legendarnu pjesmu Vinka Coce ‘Kada umrem umotan u bilo’. Pjevali su svi okupljen, a ‘pokleknuo’ je i trener Dinama…

POGLEDAJTE VIDEO: Mamić pjeva s društvom Hajdukovu pjesmu OVDJE

U posjed nam je došla jedna snimka, po našoj procjeni stara nekoliko godina, a na njoj vidno opušteni trener Dinama Zoran Mamić (49) uživa s društvom i pjeva – Hajdukovu pjesmu! 

Tamburaši su se okupili oko Mamića i njegovih prijatelja te zapjevali legendarnu pjesmu Vinka Coce ‘Kada umrem umotan u bilo’. Pjevali su svi okupljeni, a ‘pokleknuo’ je i aktualni trener Dinama koji je pjevušio taktove pjesme najvećeg rivala, piše 24 sata.hr.

Nije poznato mjesto radnje kao niti vrijeme radnje, ali po našoj procjeni radi se o videu starom nekoliko godina.

Inače, Mamić je na klupu Dinama zasjeo u lipnju 2020. godine nakon što je Igor Jovićević dobio otkaz, a to mu je bio povratak u tu ulogu nakon 2016. godine kada je napustio ‘modre’. Nakon toga se odlučio iskušati na Bliskom istoku gdje je trenirao Al-Nassr, Al-Ain i Hilal, a u Dinamo se vratio na ljeto 2019. godine kada je prvo preuzeo poziciju sportskog direktora.

I ide mu sjajno. S klubom je osigurao još jedno europsko proljeće i to perfektnom izvedbom u skupini Europske ligi gdje su u šest utakmica primili samo jedan gol i to u posljednjem kolu protiv CSKA Moskve. ‘Modri’ će u šesnaestini finala igrati protiv Krasnodara.

Dinamovci se trenutačno nalaze na pripremama u Rovinju, a već 19. siječnja očekuje ih susret protiv Rijeke. Mamića pak 27. i 28. siječnja očekuje sjednica Žalbenog vijeća Vrhovnog suda na kojoj će se odlučivati o pravomoćnosti presude prema kojoj je Zoran Mamić dobio četiri godine i 11 mjeseci zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz Dinama. Njegov brat, bjegunac od hrvatskog pravosuđa Z.M, dobio je šest i pol godina, a na dan suđenja pobjegao u BiH.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *