Srcem uz Petrinju! Hrvatski rukometaši u Egiptu razvili posebnu zastavu

Hrvatski  su rukometaši po dolasku u Egipat, gdje danas počinje SP, iskazali podršku dijelu zemlje teško stradalom u katastrofalnom potresu.

Reprezentativci su se fotografirali iza velike hrvatske zastave s natpisom “Petrinja”, ana Twittreu objavili “Svim srcem za Banovinu”

Prvu utakmicu Hrvatska igra u petak 15. siječnja u 18 sati. Preostale dvije utakmice u skupini također su na rasporedu od 18 sati, protiv Angole 17. siječnja te protiv Katara 19. siječnja, piše MAXPORTAL.

Hrvatska se u drugom krugu natjecanja križa sa skupinom D u kojoj su aktualni svjetski prvaci Danci te reprezentacije Argentine, Bahreina i Konga. Najbolje dvije reprezentacije iz drugog kruga prolaze u četvrtfinale.

Po dolasku u Aleksandriju, reprezentacija je odradila zdravstvene protokole, dvostruko PCR testiranje uz još jedno antigensko.

Rukometaši su imali i vojnu pratnju do hotela, a sve je to zabilježio na društvenim mrežama Damir Kajba, fizioterapeut reprezentacije. Otkrio je i kako izgleda smještaj, a reprezentativci su danas ujutro stavili hrvatsku zastavu na hotel uz poruku podrške Petrinji.

Borak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *